Praktické rohože během podzimního období výrazně usnadní práci

Rohože pečují o čistotu v podniku. Musí se však pravidelně prát. Velké ulehčení proto nabízí kompletní servis společnosti MEWA. Špinavé rohože vyzvedne, vypere a přiveze zpět čisté.

Praha, říjen 2018: Mokro, bláto, prach a nečistoty, spojené především s podzimním obdobím, podlahám škodí. To se týká obzvláště vstupních prostor, hal a průchodů, kde se nejčastěji pohybují zaměstnanci, zákazníci a dodavatelé. Špína ulpívá na botách a dostává se tak zvenku dovnitř. Tomu se nedá vyhnout. Správným výběrem rohoží však mohou zůstat podlahy uchráněny před nepřízní počasí a dalšími vlivy.

Čím se vyznačuje kvalitní rohož?

• pohlcuje hodně vlhkosti

• odstraňuje nečistoty z podrážek bot

• neklouže a neshrnuje se

• má správnou velikost

• dobře vypadá

MEWA nabízí robustní štětinové rohože s dvojitým systémem vláken pro mimořádně zatěžované podlahy v podnicích. Jemná vlákna pohlcují vlhkost, hrubé štětiny odstraňují špínu z podrážek bot. Díky speciální vrstvě na spodní straně zůstanou rohože pevně ležet na svém místě. MEWA má navíc ve svém sortimentu rohože pro nejrůznější využití v každém ročním období. Všechny jsou dostupné v klasické antracitové barvě a v různých velikostech.

Šetří čas, námahu a náklady

Kde jsou rohože, tam se nemusí tak často vytírat podlaha, což šetří čisticí prostředky, vodu a kromě toho také pracovní síly. Kompletní servis od MEWY nabízí ale ještě další ulehčení. Rohože jsou v pravidelných intervalech a v dohodnutých termínech vyzvedávány, vyprány a znovu dodávány do podniků čisté. Nabídku využívá mnoho společností. MEWA vypere každý rok ve svých vlastních pracích linkách 2,3 miliony rohoží.

• Fussmatten
  • Eingang Fussmatte