Vychází nový katalog ochranných pracovních pomůcek od společnosti MEWA

Wiesbaden, září 2018: Od 1. září je k dispozici nový značkový katalog ochranných pracovních pomůcek 2018/2019. V katalogu naleznou profesionálové a nákupčí vše, co je nutné pro zajištění bezpečnosti práce u osob v provozu a dílně – od ochranného vybavení přes funkční oděvy až po výrobky na ochranu pokožky. Rozmanitý sortiment čítající více než 1 300 druhů zboží je přehledně rozdělený a umožňuje tak rychlou orientaci v pěti kategoriích: „bezpečnostní obuv“, „pracovní rukavice“, „oděvy“, „ochrana pokožky a hygiena“ a „ochrana dýchacích cest, zraku, sluchu a hlavy“. Do katalogu byly zařazeny nové špičkové výrobky od renomovaných výrobců, jako je PUMA, ELTEN, BASE a Dickies Workwear. Mimořádný komfort do sortimentu bezpečnostní obuvi přináší inovativní technologie tlumení WellMaxx od firmy ELTEN – díky revolučnímu jádru podešve zažijí zákazníci zcela nové pocity při chůzi.

Sortiment se zaměřuje na obory, v nichž musí být zajištěny ochrana a bezpečnost, jako je například automobilový průmysl, stavebnictví a domovní technika, kovodělný průmysl, strojírenství a výroba strojů. Požadované výrobky lze najít rychle a snadno, neboť hledání usnadňuje seskupení bezpečnostní obuvi podle značek, tříd bezpečnosti a cen. Kdo chce vybrané zboží opatřit logem, může si zároveň objednat potisk nebo výšivku. Pro poskytnutí osobního poradenství jsou k dispozici odborníci ze společnosti MEWA na bezplatné telefonní lince.

Dodání po celé Evropě

Podle hesla „vše z jednoho zdroje“ doplňuje pestrý výběr produktů na ochranu při práci nabídka služeb společnosti MEWA v oblasti pronájmu oděvů a provozních textilií. Katalog si nyní můžete objednat na webových stránkách společnosti MEWA (www.mewa.cz). Všechny výrobky lze v Německu dodat do 24 hodin, po celé Evropě do 72 hodin. Zákazníci naleznou zboží také on-line na adrese

www.pracovnipomucky.mewa.cz

.