Arbeitskleidung

Nejdříve otestovat, pak teprve objednat Vyzkoušejte nezávazně pracovní oblečení s kompletním servisem

Praha, listopad 2018: Pronájem pracovního oblečení pro zaměstnance je v mnoha podnicích atraktivnější alternativou k nakupování oděvů. Kdo si není jistý, jestli je tato varianta pro jeho firmu tím pravým, může nyní naše služby pouze nezávazně otestovat. MEWA nabízí zákazníkům „pronájem na zkoušku“. Zájemci si mohou vybrat dvě kolekce a deset produktů, které pak mají k dispozici po dobu dvanácti týdnů.

Firmy mohou i v této zkušební fázi využívat všech předností kompletního servisu MEWA. Poskytujeme oděvy mnoha kategorií dle přání a požadavků zákazníků. Každý zákazník dostane individuálního poradce, který mu pomůže zvolit tu nejvhodnější kolekci. Špinavé oblečení vyzvedneme, vypereme a přesně podle domluvy opět doručíme zpět. Každý pracovník má k dispozici tři osobní sady oblečení. Jednu nosí, druhou má připravenou čistou a třetí se pere. Každý zaměstnanec vždy obdrží svoje oblečení a cyklus je uzavřen. K vyzkoušení si mohou zákazníci vybrat dvě kolekce. Odolné a spolehlivé oblečení pro řemeslníky z řady Performance nebo z kolekce Dynamic Construct, která poskytuje při práci naprosté pohodlí. Oba outfity jsou zcela přizpůsobeny požadavkům zákazníků z oblasti řemeslnických podniků. Vyznačují se profesionálním vzhledem, pohodlnými střihy a praktickými detaily.

Pokud tento způsob pronájmu oblečení zákazníky přesvědčí, je možné po tříměsíčním testování uzavřít smlouvu. V opačném případě servis po uběhnutí zkušební fáze končí. Pro podniky tento systém s sebou nenese žádné riziko.

Kontakty pro tisk