Arbeitskleidung

MEWA Dynamic pro ženy

Pronájem pracovních oděvů pro ženy v řemeslných profesích

Ženy v řemeslných profesích již nejsou žádnou vzácností. Při výkonu své práce tak budou potřebovat stejný funkční oděv, jako jejich mužští kolegové. Jen v jiných velikostech a v jiném střihu. Aby mohly i ženy pracovat pohodlně a bezpečně, reaguje poskytovatel pronájmu pracovních oděvů MEWA nabídkou funkčních oděvů pro ženy.

Truhlářky, instalatérky, elektrikářky – dnešní pracovní trh zaznamenává značný nárůst žen v řemeslných profesních, které dosud byly především doménou mužů. Vzhledem k tomu, že ženy vykonávají stejné práce jako jejich kolegové, potřebují v řemeslu pracovní oděv se stejnými funkcemi. Aby však oděv také dobře padl, je třeba použít jiný střih, který je přizpůsobený ženskému tělu.

MEWA jako poskytovatel pracovních oděvů reaguje: „Poptávka našich zákazníků a analýza trhu nás přiměly k tomu, abychom vyvinuli speciální pracovní oděvy pro ženy v řemeslných profesích,“ vysvětluje Silvia Mertens, vedoucí produktového managementu společnosti MEWA. „Obléci ženy do pánských modelů není řešením. Ženy mají jinou postavu a potřebují odlišný střih. Jen tak může být oděv funkční a především pohodlný.“ Dodavatel textilních služeb rozšířil svou kolekci MEWA Dynamic o pracovní bundy a kalhoty pro ženy. Plánují se i další produkty. Outfit se vyznačuje zvlášť velkou volností pohybu a mnohými funkčními detaily, četnými kapsami a prostory pro malé nářadí. Design vzhledem připomíná outdoorové oblečení. „Rozšířili jsme úspěšnou kolekci, protože tak umožníme podnikům vybavit všechny své zaměstnankyně a zaměstnance ve stejném stylu a udržovat jednotný firemní vzhled,“ říká Silvia Mertens. Oděvy pro ženy nabízí společnost MEWA v pronájmu s kompletním servisem, což zahrnuje

dovezení, odvoz, praní a údržbu.

Stáhnout obrázky

• funkční
    Ženy v řemeslných profesích již nejsou žádnou vzácností. Při výkonu své práce tak budou potřebovat stejný funkční oděv, jako jejich mužští kolegové. (Foto MEWA)
  • funkční