Arbeitskleidung

Správné oblečení do sychravého počasí

MEWA nabízí vhodné oblečení pro chladné měsíce

Na počasí se letos sice spolehnout nelze, na správné pracovní oblečení však ano. Počasí je v přechodném období mezi zimou a jarem extrémně proměnlivé a může přinést jak mírné teploty, tak mlhu, vichřici, déšť či sněžení. Zaměstnanci pracující venku musí mít přesto správné oblečení: profesionální výbavu, která zahřeje, ochrání a zajistí zdravé tělesné klima.

Firma MEWA rozšířila své pracovní oděvy Dynamic® o venkovní oblečení odolné vůči vlivům počasí v tomto ročním období. Sortiment doplňují čtyři moderní bundy. Zimní bunda zajišťuje ve velmi chladných dnech teplo a ochranu. Je neprodyšná vůči větru, vodotěsná a reguluje cirkulaci vzduchu a vlhkosti. Při suchém počasí je vhodným průvodcem flaušová bunda: jemná, hřejivá, lehká. Obzvláště mnohostranná je softshellová bunda: odpuzuje chlad a vlhkost, přitom je velmi lehká a velmi pohodlná. Softshellová bunda je k dostání i ve variantě vhodné pro ženy. Do trendu tohoto ročního období velmi dobře zapadá i robustní venkovní oblečení z kolekce MEWA Combistar® se speciálními klimatickými zónami pro maximální přenos tepla a vlhkosti. Se zipy, které lze rozepnout i v rukavicích. Stejně tak víceúčelová je i bunda ClimaS® od firmy MEWA, která chrání proti povětrnostním vlivům a poskytuje naprostou volnost při pohybu: módní a praktická, s vysokým límcem, který účinně chrání krk a záda před průvanem. Zapomenout bychom neměli ani na sportovní bundy pro přechodná období se speciální flaušovou bundou na zip, vycpávané teplé vesty, flexibilně kombinovatelné výstražné oděvy, rukavice a prodyšné boty se zpevněnou podrážkou. Další hřejivý sortiment - například teplé spodní prádlo - lze objednat prostřednictvím katalogu.

Pracovní oděvy MEWA si lze i výhodně pronajmout. K tomu patří i poradenství, výbava týmu, vyzvednutí a čištění oděvů, včetně dodání ve sjednaném termínu.

Stáhnout obrázky

• Obrázky MEWA
    Odolává větru a povětrnostním vlivům: zimní bunda MEWA COMBISTAR® se vyznačuje obzvláště vysokým stojáčkem, který lze zapnout až nahoru.
  • Obrázky MEWA