MEWA doplňuje kolekci Dynamic o softshellové bundy

Společnost MEWA rozšířila svůj nový pracovní oděv DYNAMIC o outdoorové bundy. Softshellové modely chrání v přechodném období před větrem a nepříznivým počasím.

Wiesbaden, únor 2017: Kdo pracuje venku, je vydán napospas rozmarům počasí. To platí zejména pro proměnlivý přechod ze zimy na jaro: v některých dnech ještě panuje mráz, v jiných dnech je již tepleji. Slunečné počasí se střídá se sněhem a deštěm. Toto aprílové počasí vyžaduje profesionální vybavení, jež zahřeje a ochrání a zároveň zajistí zdravé tělesné klima. Kdo často střídá pobyt v interiéru a venku, potřebuje prodyšný oděv s regulací vzduchu a vlhkosti, aby mu nebylo příliš horko, příliš chladno ani příliš vlhko. Jinak hrozí nachlazení a výpadky kvůli nemoci.

V nabídce pánské i dámské bundy
Pro splnění rozmanitých požadavků rozšířila společnost MEWA svůj nejnovější pracovní oděv „DYNAMIC“ o outdoorové bundy odolné vůči vlivům počasí. Softshellové bundy chrání před chladem a mokrem, ale přitom jsou velmi lehké a nabízejí vysoký komfort při nošení. Bunda je k dispozici v pánském i dámském provedení.

Stejně jako u celé kolekce DYNAMIC je také u outdoorových výrobků nejdůležitější předností volnost pohybu. Oděv se přizpůsobí jakémukoli pohybu, což u bund zajišťuje efekt High Reach. Praktické detaily jako stojatý límec, ochrana brady, prostorné náprsní kapsy a zesílení dna kapes doplňují robustní a promyšlený pracovní oděv. Reflexní prvky a dekorativní švy vytvářejí optické akcenty. Profesionální práce – za jakéhokoli počasí – a zároveň slušivý vzhled. To je DYNAMIC.

Obrázky ke stažení

• Profesionální práce – za jakéhokoli počasí – a zároveň slušivý vzhled. To je DYNAMIC.
  • Oděv se přizpůsobí jakémukoli pohybu, což u bund zajišťuje efekt High Reach.

Kontakty pro tisk