Super sací síla ve formátu textilie

Bezpečným řešením, aby se při opravářských a údržbových pracích chránily libovolně velké plochy před znečištěním a nebezpečnými kapalinami, je záchytná rohož na olej MULTITEX® od společnosti MEWA. I citlivé úseky a zařízení zůstávají chráněny rohoží 60 x 90 centimetrů. Díky své pružnosti padne olejová vana ve formátu textilie i do stísněných míst a je vždy po ruce. Aby se zakryly větší úseky, položí se zkrátka vedle sebe několik záchytných rohoží. Rohož pojme enormní rychlostí až tři litry kapaliny, přičemž zůstává příjemná pro manipulaci: motorové a převodové oleje, rozpouštědla, chladicí maziva a louhy se MEWA MULTITEX® záchytnými rohožemi převedou z vnější tkaniny ihned dovnitř a uloží se v savém jádru.

Ekologická a hospodárná

Další plus: “polykač oleje” není odpadem ve smyslu zákona o odpadech. Se systémem pro vícenásobné použití nabízí MEWA ekologickou a současně ekonomicky výhodnou cestu zabraňování vzniku odpadů a šetření nákladů na likvidaci. Záchytné rohože se v ujednaném termínu vyzvednou, vyperou, podle potřeby se vymění a opět dodají.

MEWA MULTITEX® záchytná rohož na olej byla vyvinuta pro všechny obory, které se stále zabývají průsaky olejových a vodných kapalin. Jak nečistoty, tak i rozšíření nebezpečných kapalin už nemá šanci.

Váš kontakt