Profesionální čištění s čisticími utěrkami pro opakované použití

Čisticí utěrky na opakované použití očistí vše, co se vyskytuje v průmyslovém provozu: oleje, tuky, ředidla. Denně se v průmyslu, v autoservisech nebo v komunálních dvorech používají tisíce čisticích utěrek. Čistí se jimi nářadí, stroje i výrobní zařízení. MEWA je v segmentu čisticích utěrek pro opakované použití již více než 100 let přední firmou na trhu. Pravidelně zlepšuje kvalitu utěrek a zajišťuje kvalitní celkový proces péče. Důležitým kritériem je přizpůsobení individuálním potřebám v průmyslu a v oblasti řemesel.

Čisticí utěrky MEWA pokrývají individuální potřebu zrovna tak jako rozmanité požadavky při čištění strojů a zařízení. Odolnost, savost a životnost utěrek k čištění strojů od společnosti MEWA nebyla překonána. Materiál, který je odolný proti roztržení a oděru, odolává hrubému znečištění dokonce i ve vlhkém stavu.

Absorpční schopnost je pro čisticí utěrku rozhodujícím faktorem. Speciální složení vlákna velmi savé tkaniny čisticích utěrek MEWATEX® zajišťuje enormní absorpci.

Čisticí utěrka MEWATEX PLUS® nasaje mimořádně rychle mnohonásobek svojí hmotnosti a uplatní se ve všech oblastech, kde se vyskytuje hrubé znečištění na choulostivém povrchu. Od sítotisku přes svářecí techniku a obrábění povrchů až po jemnou mechaniku. Barevné označení čisticích utěrek tu znamená bezpečnost, protože utěrky z různých oblastí použití se tak ve společnosti MEWA mohou prát správně roztříděné.

Červené: utěrky používané v autoservisech.

Zelené: utěrky používané v tiskárnách.

Modré: utěrky používané ve firmách obrábějících kovy.

Aby zákazník měl kdykoli k dispozici čisté, savé a použitelné utěrky, utěrky se po každém praní důkladně kontrolují. V případě opotřebení se vymění. Čisticí utěrky se dodávají a skladují ve speciálních pojízdných kontejnerech se vzduchotěsně uzavíratelným víkem, které se postaví přímo tam, kde jsou zapotřebí. Každý pracovník tak ví, kde najde novou zásobu čistých utěrek.

Váš kontakt