Pohodlně v bermudách

Konečně léto. Čas na vzdušný outfit, i při práci. S šortkami, tričkem a vestou jsou pracovníci dobře oblečeni. Aby se letní oděv hodil k celkovému image podniku, společnost MEWA rozšířila kolekce pracovního oblečení Trendline a Dynamic.

Pracovní šortky z kolekce pro řemeslníky Trendline jsou praktické. Velký počet kapes nabízí dostatek místa pro pracovní náčiní, reflexní paspule zajišťují bezpečnost a vnáší módní prvky. Pásek je variabilně nastavitelný a na zádech je střižen trochu výš, krátké kalhoty proto dobře sedí i při ohýbání. Pracovní vesta, která se k šortkám hodí, nabízí volnost pohybu a mnoho praktických kapes. Šortky a vesty jsou ve stejných barevných variantách jako další položky kolekce, zůstává tedy zachován jednotný vzhled. Také Dynamic, nejnovější kolekce společnosti MEWA, byla rozšířena o krátké pracovní kalhoty a vesty. Ležérní oděv v outdoorovém vzhledu umožňuje i v letní variantě jakýkoliv pohyb a garantuje atraktivní image.

Koupě nebo nájem? Právě v případě sezónních položek přesvědčí přednosti nájmu. Objednání šortek a triček probíhá rychle. Stačí jeden telefonát do společnosti MEWA a sortiment je převeden na letní období. Stejně rychle může zákazník objednávku položek zrušit. Ušetří si pořizování a skladování sezónního vybavení.

Princip služby navíc zajišťuje vždy čistý oděv: MEWA vyzvedne použitý oděv u zákazníka a dodá oděv vypraný. Služba, která se právě v létě, kdy se člověk při práci rychle zpotí, postará o velké odlehčení.

obrázek download

Provedení pracovního odevu na léto se spolecností MEWA

Pracovní sortky z kolekce pro remeslníky Trendline jsou velmi praktické.

Velký pocet kapes nabízí dostatek místa pro pracovní náciní

Váš kontakt