Putztuchsystem

Nastává čas, zajistit si nejlepší startovní pozici pro rok 2020

Podzim začíná

Nastává čas, zajistit si nejlepší startovní pozici pro rok 2020

Ten, kdo teď zaspí, zmešká správný start v novém roce. Začátek podzimu je přitom ideální pro získání konkurenčních výhod. V posledním kvartálu samozřejmě vždy bývá spousta práce. Tým je ale také odpočatý a otevřený změnám. Nejlepší jsou inovace s minimálním úsilím a maximálním výsledkem. Není to snad pravda? Ale je, ve společnosti MEWA rozhodně ano.

MEWA nabízí sdílení textilu, takzvaný textilsharing. Jedná se o pronájem kvalitního textilu s kompletním servisem. Tento aktuální trend představuje pro podniky velké ulehčení. Nakupování je minulostí. Dnes sdílíme, protože nechceme zatěžovat životní prostředí. Šetříme zdroje a stmelujeme tak ještě více tým. Systém čisticích utěrek MEWA dokazuje, že to funguje. Vysoce absorpční utěrky jsou v dílnách nebo továrnách vždy k dispozici. Zaměstnankyně a zaměstnanci mohou mít jistotu, že jsou jejich nástroje a stroje vždy dokonale čisté. Pokud se již nedají utěrky použít, uschovají se do bezpečnostního kontejneru SaCon. MEWA utěrky vyzvedne, šetrně k životnímu prostředí je vypere a znovu dodá čisté. Jednotné a spolehlivé utěrky, bezpečný SaCon a ekologický, moderní systém motivuje pracovníky. V neposlední řadě také dobře působí na zákazníky. Další konkurenční výhody jsou nasnadě: přesné plánování rozpočtu, úspora času, vyšší výkony i kvalita.

Zaujal Vás pronájem místo nákupu? MEWA nabízí také pracovní a ochranné oblečení (nyní je k dispozici naše podzimní kolekce https://www.mewa.cz/vyrobky/profesni-odevy/, rohože a podložky k zachycování oleje nebo mycí stoly k čištění součástek s kompletním servisem.

Od čisticích utěrek až po mycí stoly k čištění součástek. Všechny systémy je možné rychle a bez problémů uvést do provozu. Tak je možné zajistit si pro rok 2020 to nejlepší startovní místo na trhu.