MEWA36564.jpg

Úspěšně ukončená testovací fáze

MEWA otevřela nový, top moderní podnik ve Weil im Schönbuch

Úspěšně ukončená testovací fáze

Vždycky jsme rádi o krok napřed, pokud jde o servis, technologie a ochranu životního prostředí. Proto jsme ve stuttgartské aglomeraci vybudovali jednu z nejekologičtějších a nejmodernějších tunelových mycích linek v Evropě. Díky inovativním technologiím zajišťuje naše nové zařízení v bádensko-württemberském městě Weil im Schönbuch čistotu a současně nezatěžuje životní prostředí.

Na někdejším překladišti vznikl na 10 000 metrech čtverečních zcela nový podnik s nejmodernější automatizací přepravy a třídění. K tomu se přidaly správní budovy, sklad pracovního oblečení a šicí dílna. Měsíčně se zde vypere, a pokud je potřeba i opraví, půl milionu kusů pracovního oblečení, které poté dodáme opět čisté zákazníkům. Za hodinu tady zpracujeme až 800 kilogramů prádla.

Technika ale není vše. K zajištění většího výkonu a kapacity samozřejmě potřebujeme i větší tým. Naši obchodní vedoucí ve Weilu, Hannes Steidinger a Andreas Wais, získali 100 nových zaměstnankyň a zaměstnanců, kteří po proškolení ve společnosti pracují od začátku léta. Celkem 165 kolegyní a kolegů se ve Weil im Schönbuch stará o 5700 podniků, kteří využívají služeb naší pobočky.

Tady se zná každý jménem – rozhovor s Hannesem Steidingerem a Andreasem Waisem