Strhující pohled na výrobu a využívání našich čisticích utěrek

Záběry z rychle rotujícího bubnu pračky, vystřelující člunky, které se pohybují nahoru a dolu na velkých tkalcovských strojích, pohledy ze závratných výšek z křídla větrné elektrárny. Nový film MEWA ukazuje z neobvyklé perspektivy to, proč je naše čisticí utěrka naprosto bezkonkurenčně dobrá. A to v doprovodu dramatických beatů během vzrušujících 100 sekund.

Dokonalost je v detailu. Člověk se někdy musí dostat velice blízko, aby si uvědomil, proč je něco tak jedinečné. Tento nápad inspiroval společnost MEWA k tomu, aby vytvořila mimořádné video složené ze zajímavých záběrů. Film začíná scénou z tkalcovny MEWA, kde se v krátkých průstřizích ukazuje perfekcionizmus výrobních procesů. Špičkové technologie. Tady ze speciálního vlákna vzniká ta nejlepší čisticí utěrka na světě. Savá, odolná proti roztrhání, rozměrově stabilní a co je nejdůležitější – opakovatelně použitelná.

Ruce lidí, stroje, tiskárna, autodílna, větrná elektrárna. 2,7 milionů uživatelů denně.

Naše síla spočívá v neustálém nasazení. Nezáleží na tom, v jaké branži. Utěrka je několikrát použita, než je vhozena do bezpečnostního kontejneru SaCon, který zachycuje kamera i zevnitř. Tady začíná nejmodernější recyklační systém. Rychlý sled obrazů doprovází utěrku v bubnech praček, na sušících linkách a při nemilosrdné kontrole kvality. Používání ekologických prostředků a opětovné tepelné využití odpadních látek vzniklých při praní je přitom pro MEWA samozřejmostí. Materiál, proces výroby a systém opakovaného používání dokazuje, že je čisticí utěrka až do samého detailu šetrná k životnímu prostředí. Na závěr se objevují utěrky čerstvě vyprané – připravené na svou další práci.

Video k čisticím utěrkám „Naprosto zblízka“