MEWA Shop CZ.jpg

Objednejte si ochranné pracovní pomůcky jednoduše od pracovního stolu

Náš internetový obchod MEWA (https://buy4work.mewa.cz) se představuje ve zcela novém vzhledu, navíc s mimořádně atraktivní nabídkou. S kódem uvedeným na úvodní stránce internetového obchodu získáte slevu ve výši 10 % na každý online nákup.

Rychleji, přehledněji, kvalitněji – nakupování v našem internetovém obchodě je lepší než kdy jindy.

Jasné a přehledné uspořádání všech témat týkajících se bezpečnosti práce umožňuje zákazníkům snadnou orientaci. Hlavními zásadami jsou komfort a rychlost. Díky inteligentním funkcím se návštěvníci obchodu rychle a přesně dostanou přesně k těm produktům, které hledají. Široká nabídka přitom zahrnuje více než 10 000 položek.

V internetovém obchodě můžete hledat ve třech kategoriích označených jako Produkty, Služby a Nápověda. To značně zjednodušuje výběr konkrétních položek a je rychlejší než hledání produktů v postupných krocích. Inteligentní filtry vedou přímo k vhodným položkám, takže konkrétní nabídka je zobrazena okamžitě. Dodávka zboží je zdarma od 1875 Kč bez DPH do 24 hodin.

Kromě firemních textilií a produktů v oblasti OOPP nabízíme v záložce Služby také další doplňkové služby. Zde si můžete objednat např. individuální úpravu pracovních oděvů, požádat o radu při správném výběru pracovní obuvi a ochranných rukavic nebo si s naším odborníkem domluvit osobní návštěvu pracoviště, kde vám poskytne užitečné rady a doporučí certifikované pomůcky pro ochranu zdraví při práci.

Objevujte špičkové značky v oblasti OOPP na adrese https://buy4work.mewa.cz.