News_Onlineshop_UK.jpg

MEWA uvádí v Anglii na trh první internetový obchod

Čisticí utěrky v digitálu

MEWA uvádí v Anglii na trh první internetový obchod

V Anglii byl nedávno spuštěn náš první internetový obchod s čistícími utěrkami. Výběr a objednávka správného příslušenství pro čištění bude pro naše zákazníky nyní ještě jednodušší.

Pokud jsou pro vás čisticí utěrky MEWA novinkou, je pro vás připraven interaktivní online průvodce s názvem cloth finder. Pomocí něj můžete snadno zjistit, které průmyslové čisticí utěrky jsou optimální a vhodné pro danou aktivitu. Kromě toho se vás cloth finder zeptá také na několik otázek ohledně typu nečistot a požadovaného čisticího účinku.

Náš online průvodce vám může také poskytnout doporučení o frekvenci čištění a vyčíslit měsíční náklady na pronájem čisticích utěrek. Zkušení zákazníci jednoduše vyberou požadovaný produkt a kliknou na nákupní košík. Online jsou k dispozici čisticí utěrky ve všech kvalitativních provedeních od MEWATEX, MEWATEX PLUS až po MEWATEX ULTRA, včetně našich olejových rohoží MULTITEX.

Zpočátku bude nová platforma dostupná pouze na anglickém trhu, v přípravě je adaptace také pro ostatní trhy.

Cloth finder snadno a lehce: