2018_MEWA_Vorstand (3).jpg

Rozšiřuje představenstvo

Skupina MEWA rozšiřuje představenstvo

Hans Peter Weidling (46) posiluje manažerský tým MEWA

Představenstvo skupiny MEWA má s platností od 1. července novou posilu: Hans Peter Weidling se stal novým členem představenstva pro oblast Zákaznického servisu a distribuce.

Nový člen představenstva pro oblast Zákaznického servisu a distribuce

Hans Peter Weidling tak bude vedoucí úlohy v nové funkci vykonávat v součinnosti s dalšími členy představensta skupiny MEWA: Bernhard Niklewitz (Podnikové řízení a služby), Michael Kümpfel (Marketing a odbyt) a Ulrich Schmidt (Produkce a logistika).

Hans Peter Weidling vystudoval ekonomii a v uplynulých dvaceti letech žil a pracoval v Mnichově. Má dlouholeté zkušenosti s vývojem a implementací systémů řízení zákazníků a optimalizací dodavatelských řetězců. Po vedoucích pozicích ve společnosti BayWa AG se naposledy věnoval rodák z Bádensko-Württemberska poradenské činnosti v oblasti poprodejních služebpro společnosti jako např. BMW AG. Ve svém volném čase rád sportuje, v oblibě má např. hru na tenisovém kurtu.

Na nové úkoly v pozici člena představenstva skupiny MEWA se Hans Peter Weidling velmi těší. Jsem fascinován pozitivní firemní kulturou, kterou cítím opravdu všude. To bylo vedle zajímavé pozice člena představenstva jedním z klíčových důvodů pro mé rozhodnutí vstoupit do skupiny MEWA.