Arbeitsschutzartikel

Profesionální vybavení

Profesionální vybavení od hlavy až k patě

Vychází nový značkový katalog ochranných pracovních pomůcek od společnosti MEWA!

Bezpečnost práce začíná výběrem vhodných ochranných pracovních pomůcek. Nový značkový katalog od společnosti MEWA umožňuje snadný výběr i objednávku. Široký sortiment více než 1300 položek je přehledně rozdělen do pěti kategorií: bezpečnostní obuv, pracovní rukavice, oděvy, ochrana pokožky a hygiena a ochrana dýchacích cest, zraku, sluchu a hlavy. Každý tak rychle najde přesně ty pomůcky, které potřebuje pro sebe, svou branži a svou činnost.

Například vhodná bezpečnostní obuv je seřazena podle značky, bezpečnostní třídy a ceny. Počítat můžete také s inovativní technologií a ochranou v podobě nové technologie tlumení od společnosti Elten. Díky revolučnímu jádru podešve WellMaxx zažijete při chůzi zcela nové pocity.

To je však jen jeden z mnoha produktů, které můžete najít v rozsáhlém značkovém katalogu. Pro naše zákazníky je tento široký sortiment perfektním doplňkem k nabídce služeb společnosti MEWA v oblasti pronájmu oděvů a provozních textilií.