Berufskleidung

Ocenění a vyznamenání

Nejlepší PR fotografie roku!

Ocenění: Máme nejlepší PR fotografii roku!

Zvítězili jsme v soutěži o nejlepší PR fotografii roku. Naše fotografie se dokázala prosadit v konkurenci 1 500 přihlášených a v prestižní soutěži „PR-Bild Award“ získala hned dvě trofeje: Bylo to v kategoriích „PR fotografie roku“ a „Nejlepší fotografie výrobku“.

Rázní kluci v závratné výšce

Na vítězném motivu jsou zachyceni dva stavební dělníci na lešení v závratné výšce a v senzačních pózách. Jeden z nich leží šikmo na zemi a druhý letí vzduchem ve zvířeném prachu. Tuto fotografii přihlásila MEWA do prestižní soutěže „PR-Bild Award“ a vyhrála! V soutěži news aktuell, dceřiné společnosti německé tiskové agentury (dpa), vyhrál snímek v kategorii „PR fotografie roku“ hlavní cenu a bodoval rovněž jako „Nejlepší fotografie výrobku“. Konkurence přitom byla velká: O cenu se ucházelo 1 500 fotografií z Německa, Rakouska a Švýcarska.

Velmi efektní momentka

Kuriozita: Naše fotografie vznikla poněkud „mimochodem“. Ve skutečnosti se tam nahoře na lešení točilo video, které mělo ukázat, že naše nové oblečení DYNAMIC opravdu kopíruje každý pohyb těla. Místo „klasického“ zachycení mužů při práci se ve scénáři počítalo s hrou s míčem a riskantními akcemi a skoky v parkurovém stylu. Myšlenka: Na své pracovní oblečení se můžete spolehnout – zkopíruje každý pohyb těla. Během natáčení se fotografovalo. Jann Klee pořizoval snímky k natáčení. Snímky však byly tak přesvědčivé a zachytily atmosféru tak dobře, že MEWA je využila jako profesionální fotografie. A to s velkým úspěchem! Jsme velmi potěšeni, že naše poselství zafungovalo tak dobře, že jsme o tom dokázali přesvědčit dokonce i odborníky na marketing.